Travelodge Glasgow Queen Street din Glasgow

78 Queen Street

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Travelodge Glasgow Queen Street.

Detalii cazare

Acest hotel încântător se află în Glasgow. Oaspeții vor găsi aeroportul la 14. 8 kilometru(i). Un total de 171 camere sunt disponibile la Travelodge Glasgow Queen Street pentru confortul oaspeţilor. Travelodge Glasgow Queen Street a fost complet recondiţionat în anul 2016. Mai mult, în incintă este disponibilă o conexiune wireless la internet. Oaspeţii se bucură de avantajul recepţiei deschise 24 de ore. Travelodge Glasgow Queen Street nu oferă paturi suplimentare la cerere. Travelodge Glasgow Queen Street dispune de spaţii comune care asigură accesul cu scaune cu rotile. Acest hotel are un impact minim asupra mediului, datorită practicilor sale ecologice. Cei care stau în această clădire nu trebuie să părăsească incinta pentru a se bucura de o mâncare delicioasă, întrucât aici le este inclusă o gamă variată de opţiuni culinare pline de savoare. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Travelodge Glasgow Queen Street 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Glasgow?

1. Glasgow Intl (Glasgow, Marea Britanie)

11 km

2. Prestwick (Glasgow, Marea Britanie)

44 km

3. Edinburg (Edinburgh, Marea Britanie)

55 km

4. North Connel (Oban, Marea Britanie)

97 km

5. Airport (Dundee, Marea Britanie)

99 km

Care sunt conditiile de intrare in Marea Britanie?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp