Tradewinds Island Grand Resort din Saint Petersburg

Gulf Boulevard, 5500

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Tradewinds Island Grand Resort.

Detalii cazare

Cea mai apropiată plajă este chiar lângă proprietate. Numărul total de dormitoare este de 378. Această reşedinţă a fost recondiţionată în anul 2012. Mai mult, în incintă este disponibilă o conexiune wireless la internet. Recepţia oferă servicii 24 de ore. Paturile suplimentare nu sunt disponibile în această reşedinţă. Există o parcare la Tradewinds Island Grand Resort. Acest hotel promovează o politică durabilă. Graţie gamei variate de facilităţi de întreţinere, cei care stau la această proprietate au posibilitatea să se răsfeţe pe parcursul şederii. Mai multe facilităţi de conferinţă sunt puse la dispoziţia călătorilor de afaceri pentru confortul acestora. Toți cei care stau în această unitate de cazare se pot amuza cu opţiunile de divertisment oferite aici. Cei care stau în această clădire se pot bucura personal de diversele opţiuni de luat masa oferite aici. Vizitatorii se pot revitaliza după o zi lungă de muncă sau de vizitat oraşul cu o masă delicioasă savurată la una dintre opţiunile culinare ale proprietăţii. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Island Grand At Tradewinds 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Saint Petersburg?

1. Saint Pete Clearwater (Tampa, Statele Unite ale Americii / SUA)

20 km

2. Tampa Intl (Tampa, Statele Unite ale Americii / SUA)

34 km

3. Bradenton (Sarasota, Statele Unite ale Americii / SUA)

42 km

4. Lakeland Mnpl (Lakeland, Statele Unite ale Americii / SUA)

76 km

5. Venice (Venice, Statele Unite ale Americii / SUA)

78 km

6. Bartow (Bartow, Statele Unite ale Americii / SUA)

96 km

Care sunt conditiile de intrare in Statele Unite ale Americii / SUA?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp