Thon Hotel Slottsparken din Oslo

Wergelandsveien 5, Oslo

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Thon Hotel Slottsparken.

Detalii cazare

Cuibărită la 1000 metri de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Incinta numără 247 camere de oaspeți primitoare. Thon Hotel Slottsparken s-a bucurat de renovare în anul 2006. Mai mult, în incintă este disponibilă o conexiune wireless la internet. Toți cei care stau în această unitate de cazare se vor bucura de recepţia deschisă 24 de ore. Thon Hotel Slottsparken nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullThon Hotel Slottsparken furnizează parcare pentru comoditatea oaspeţilor. Thon Hotel Slottsparken promovează o politică durabilă. Mai multe facilităţi de conferinţă sunt puse la dispoziţia călătorilor de afaceri pentru confortul acestora. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Thon Hotel Slottsparken 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Oslo?

1. Gardermoen (Oslo, Norvegia)

36 km

2. Moss Rygge (Oslo, Norvegia)

60 km

3. Sandefjord Torp (Oslo, Norvegia)

86 km

Care sunt conditiile de intrare in Norvegia?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp