Thompson Madrid din Madrid

Pl. del Carmen

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Thompson Madrid.

Detalii cazare

Situată chiar în centrul orașului, proprietatea permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Vizitatorii vor aprecia învecinarea proprietății cu principalele zone de distracție. Hotelul este aproape de principalele conexiuni de transport public ale orașului. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 20. 0 kilometru(i). null Mai mult, în incintă este disponibilă o conexiune wireless la internet. Recepţia este deschisă pe durata întregii zile. La Thompson Madrid, a Hyatt brand spaţiile comune dispun de acces pentru scaunele cu rotile. Totodată, această unitate de cazare a efectuat îmbunătăţiri considerabile cu scopul de a reduce impactul său asupra mediului, deţinând certificarea . Există un serviciu de transfer la aeroport extrem de convenabil pus la dispoziţie de hotel. Thompson Madrid, a Hyatt brand poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Thompson Madrid, Part Of Hyatt 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Madrid?

1. Barajas (Madrid, Spania)

12 km

Care sunt conditiile de intrare in Spania?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp