Thilanka Hotel, Kandy din Kandy

SANGAMITHA MAWATHA, 3

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Thilanka Hotel, Kandy.

Detalii cazare

Alegeți-vă un sediu central în Kandy, Thilanka Hotel vă pune la dispoziție toate reperele importante ce poate oferi acest oraș, doar imediat după ce ați ieșit din clădire. Atât călători de afaceri cum și turiști se pot bucura de facilitățile și serviciile acestui hotel. Toate facilitățile necesare, inclusiv 24-ore room service, expres check-in/check-out, Wi-Fi în zone publice, parcare cu valet, parcare auto, sunt la dispoziția dvs. Unele dintre camerele de oaspeți bine echipate au ca dotări televizor ecran plat, rack pentru haine, ceai gratuit, băuturi gratuite întâmpinare, oglindă. Hotelul oferă diferite posibilități de recreere. Thilanka Hotel combină ospitalitatea cu o ambianță plăcută pentru a vă face de neuitat sejurul în Kandy.

Nume cazare de la furnizor: Thilanka Hotel, Kandy 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Ce poti vizita si face in statiunea Kandy 2024?

Obiective turistice Kandy

Localitatea Cartagena

Catedrala St.Louis din Cartagina

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Kandy?

1. Bandaranayike Intl (Colombo, Sri Lanka)

84 km

Care sunt conditiile de intrare in Sri Lanka?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !