The Westin Palace, Madrid din Madrid

TripAdvisor, nota 4.5

Plaza de las Cortes, 7, Madrid

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul The Westin Palace, Madrid.

Detalii cazare

Acest hotel se bucură de un amplasament convenabil în vibrantul oraş Madrid. Iubitorii de cultură şi de istorie vor aprecia excelentul său amplasament în apropierea unora dintre cele mai importante atracţii turistice din zonă, cum ar fi muzeele Prado, Thyssen-Bornemisza şi Reina Sofia. În mod ideal pentru oaspeţii veniţi în scop de agrement sau de afaceri, spaţioasele unităţi de cazare au fost decorate cu bun gust şi dispun de o gamă largă de servicii şi facilităţi premium pentru ca oaspeţii să se bucure de un sejur de neuitat. Un mic dejun delicios de tip bufet este servit zilnic, iar hotelul are două restaurante care servesc o largă varietate de preparate regionale spaniole, chinezeşti şi internaţionale. În plus, oaspeţii se pot relaxa la barul care aminteşte de un club tradiţional englezesc pentru gentlemeni, cu o selecţie largă de băuturi alcoolice premium, cocktail-uri, vinuri şi şampanii. Oaspeţii de afaceri vor aprecia gama extrem de variată de săli de şedinţe, complet echipate pentru a garanta succesul oricărui eveniment.

Nume cazare de la furnizor: Westin Palace Madrid 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Madrid?

1. Barajas (Madrid, Spania)

12 km

Care sunt conditiile de intrare in Spania?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp