The Westin Doha Hotel&Spa, Doha din Doha

SALWA ROAD, BIN MAHMOUD SOUTH ZONE 23, NA

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul The Westin Doha Hotel&Spa, Doha.

Detalii cazare

Acest hotel uimitor este în Doha. Cuibărită la 8. 0 kilometru(i) de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 16. 0 kilometru(i). Unitatea de cazare cuprinde un total de 364 unităţi de cazare confortabile. Proprietatea a fost construită în anul 2014. În plus, accesul Wi-Fi este disponibil în spaţiile comune ale proprietăţii. Pentru confortul oaspeţilor, The Westin Doha Hotel & Spa, Doha oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Incinta oferă spaţii publice uşor accesibile. Parcarea poate fi utilă celor care sosesc cu maşina. Toți cei care stau în această unitate de cazare se pot răsfăţa cu tratamentele de întreţinere şi relaxare disponibile în incintă. Facilităţile de conferinţă sunt incluse în această proprietate. Toți oaspeții care stau la această proprietate se pot bucura de o masă delicioasă la restaurantul din incintă. Cei care stau în această clădire se pot revitaliza după o zi lungă de muncă sau de vizitat oraşul cu o masă delicioasă savurată la una dintre opţiunile culinare din incintă. Opţiunile de divertisment ale acestei unităţi de cazare au fost gândite pentru a fi pe placul tuturor tipurilor de călători. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: The Westin Doha Hotel&Spa, Doha 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Doha?

1. Doha Intl (Doha, Qatar)

4 km

Care sunt conditiile de intrare in Qatar?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică