The Thorndon Hotel Wellington din Wellington

24 Hawkestone Street, 24

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul The Thorndon Hotel Wellington.

Detalii cazare

Situat ideal în zona Wellington Central, The Thorndon Hotel Wellington – by Rydges vă promite o vizită minunată și relaxantă. Locul de cazare vă oferă o gamă largă de facilități și avantaje pentru ca dumneavoastră să petreceți momente cât mai plăcute. WiFi gratuit în toate camerele, laundromat, 24-ore recepţie, facilităţi pentru turişti cu handicap, expres check-in/check-out sunt doar câteva dintre facilitățile din ofertă. Fiecare cameră de oaspeți este mobilată elegant și dotată cu echipamente practice. Faceți o pauză după o zi lungă și folosiți centru de fitness, masaj, grădină. The Thorndon Hotel Wellington – by Rydges combină ospitalitatea caldă cu o ambianță plăcută pentru a face sejurul dumneavoastră în Wellington de neuitat.

Nume cazare de la furnizor: Atura Wellington 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Wellington?

1. Wellington (Wellington, Noua Zeelanda)

6 km

2. Paraparaumu (Paraparaumu, Noua Zeelanda)

45 km

3. Koromiko (Picton, Noua Zeelanda)

68 km

4. Masterton (Masterton, Noua Zeelanda)

78 km

5. Woodbourne (Blenheim, Noua Zeelanda)

79 km

Care sunt conditiile de intrare in Noua Zeelanda?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică