The Scotsman Hotel din Edinburgh

TripAdvisor, nota 4.0

20 North Bridge, Edinburgh

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul The Scotsman Hotel.

Detalii cazare

Situat chiar în centrul orașului, hotelul permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Clienții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 3. 0 kilometru(i) de hotel. Unitatea de cazare se află la 8. 6 kilometru(i) de pârtii. La 20 metri, oaspeții vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Cea mai apropiată plajă se află la 5. 4 kilometru(i) de proprietate. Clienții vor găsi aeroportul la 13. 1 kilometru(i). Proprietatea este la 4. 1 kilometru(i) de port. Un total de 77 camere de oaspeți sunt disponibile pentru confortul acestora. Această unitate de cazare a fost construită în anul 1903. În plus, accesul Wi-Fi este disponibil în spaţiile comune ale proprietăţii. Pentru confortul oaspeţilor, această unitate de cazare oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Spaţiile comune sunt potrivite pentru persoanele care utilizează scaune cu rotile. Oaspeţii care stau la această unitate de cazare pot profita de serviciul de transfer care le este pus la dispoziţie. Unele dintre aceste servicii ale The Scotsman Hotel pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: The Scotsman Hotel 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Edinburgh?

1. Edinburg (Edinburgh, Marea Britanie)

10 km

2. Airport (Dundee, Marea Britanie)

56 km

3. Glasgow Intl (Glasgow, Marea Britanie)

77 km

Care sunt conditiile de intrare in Marea Britanie?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp