The Ritz-Carlton Kuala Lumpur din Kuala Lumpur

JALAN IMBI, 168

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul The Ritz-Carlton Kuala Lumpur.

Detalii cazare

Acest hotel sofisticat se află în Kuala Lumpur. Cuibărită la 3. 4 kilometru(i) de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Hotelul se află în apropierea principalelor zone de distracție. Clienții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 1. 7 kilometru(i) de hotel. Există stații de transport în comun la 1. 8 kilometru(i) distanță. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 3. 4 kilometru(i). Proprietatea este la 2. 0 kilometru(i) de port. Această reşedinţă dispune de 365 dormitoare confortabile. The Ritz-Carlton Kuala Lumpur a fost clădit în anul 1997. Cei care stau la acest hotel pot rămâne la curent cu noutăţile graţie accesului Wi-Fi. Pentru confortul oaspeţilor, The Ritz-Carlton Kuala Lumpur oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la The Ritz-Carlton Kuala Lumpur. Cei care doresc să se deconecteze de la rutină pot folosi facilităţile de întreţinere şi relaxare puse la dispoziţie de proprietate. Acest hotel dispune de o gamă largă de facilităţi de afaceri pentru a oferi unei călătorii de afaceri combinaţia perfectă între confort şi comoditate.

Nume cazare de la furnizor: The Ritz-Carlton Kuala Lumpur 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Kuala Lumpur?

1. Sultan Abdul Aziz Shah (Kuala Lumpur, Malaezia)

16 km

2. Genting (Genting, Malaezia)

28 km

3. Klia (Kuala Lumpur, Malaezia)

43 km

Care sunt conditiile de intrare in Malaezia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !