The Ritz Carlton Almaty din Almaty

Esentai Tower, Al-Farabi Avenue, 77/7

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul The Ritz Carlton Almaty.

Detalii cazare

Acest hotel sofisticat este situat în Almaty. Proprietatea este la 4. 0 kilometru(i) de principalele zone de distracție. Călătorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 3. 0 kilometru(i) de unitatea de cazare. Hotelul se află la 6. 0 kilometru(i) de pârtii. Există stații de transport în comun la doar câțiva pași. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 15. 0 kilometru(i). Incinta numără 145 camere de oaspeți primitoare. Această proprietate a fost ridicată în anul 2013. Reşedinţa include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeți. The Ritz Carlton Almaty oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Această unitate de cazare nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullExistă o parcare. Toți oaspeții care stau la această proprietate se pot folosi de serviciul de transfer la aeroport. Această proprietate dispune de toate serviciile şi facilităţile necesare pentru un eveniment de afaceri reuşit. Toți cei care stau în această unitate de cazare îşi pot răsfăţa papilele gustative la restaurantul de aici. Dacă simt nevoia să fie răsfăţaţi, cei care stau în această clădire pot profita de facilităţile de întreţinere care le sunt puse la dispoziţie.

Nume cazare de la furnizor: The Ritz Carlton Almaty 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Almaty?

1. International (Almaty, Kazakhstan)

15 km

Care sunt conditiile de intrare in Kazakhstan?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp