The Resort At Longboat Key Club din Sarasota

Sands Point Road, 220

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul The Resort At Longboat Key Club.

Detalii cazare

Perfect pentru familii, acest hotel confortabil este localizat în Longboat Key. Un total de 230 unităţi de cazare sunt disponibile la The Resort at Longboat Key Club pentru confortul oaspeţilor. The Resort at Longboat Key Club a fost complet recondiţionat în anul 2005. Conexiunea Wi-Fi la internet este disponibilă pentru un plus de confort şi comoditate. Toți cei care stau în această unitate de cazare se bucură de avantajul recepţiei deschise 24 de ore. Din nefericire, nu există camere în care oaspeţii să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. nullExistă o parcare. Acest hotel este prietenos cu mediul. Oaspeţii care stau la The Resort at Longboat Key Club pot profita de serviciul de transfer care le este pus la dispoziţie. Toți cei care stau în această unitate de cazare vor aprecia serviciile de întreţinere şi relaxare oferite la The Resort at Longboat Key Club. Acest hotel oferă o gamă largă de experienţe culinare pentru a se asigura de faptul că călătorii se bucură de toate aspectele vizitei lor. Unitatea de cazare dispune de propriile sale facilităţi de afaceri, potrivite pentru activităţi de seminar, training sau întâlniri de orice tip. nullUnele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: The Resort At Longboat Key Club 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Sarasota?

1. Bradenton (Sarasota, Statele Unite ale Americii / SUA)

7 km

2. Venice (Venice, Statele Unite ale Americii / SUA)

31 km

3. Saint Pete Clearwater (Tampa, Statele Unite ale Americii / SUA)

64 km

4. Tampa Intl (Tampa, Statele Unite ale Americii / SUA)

71 km

5. Charlotte C (Punta Gorda, Statele Unite ale Americii / SUA)

74 km

6. Lakeland Mnpl (Lakeland, Statele Unite ale Americii / SUA)

92 km

Care sunt conditiile de intrare in Statele Unite ale Americii / SUA?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp