The Rainbow Towers Hotel&Conference Centre din Harare

PENNEFATHER AVENUE

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul The Rainbow Towers Hotel&Conference Centre.

Detalii cazare

Cuibărită la 2. 0 kilometru(i) de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Oaspeții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 3. 2 kilometru(i) de proprietate. The Rainbow Towers Hotel & Conference Centre numără un total de 304 camere. Conexiunea Wi-Fi la internet este disponibilă pentru un plus de confort şi comoditate. Acest hotel oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. The Rainbow Towers Hotel & Conference Centre nu oferă paturi suplimentare la cerere. Călătorii sunt bineveniţi la această unitate de cazare ecologică. Cei care stau în această clădire îşi pot răsfăţa papilele gustative la restaurantul de aici. Este imposibil ca cineva să se plictisească la acest hotel graţie opţiunilor de divertisment pe care le are de oferit. Oferta de întreţinere şi relaxare din unitate de cazare asigură servicii de primă clasă de revigorare şi destindere. The Rainbow Towers Hotel & Conference Centre dispune de o gamă largă de facilităţi de afaceri pentru a oferi unei călătorii de afaceri combinaţia perfectă între confort şi comoditate. Toți cei care stau în această unitate de cazare îşi vor umple ziua de energie cu felurile de mâncare delicioase servite la diversele opţiuni gastronomice. Unele dintre aceste servicii ale The Rainbow Towers Hotel & Conference Centre pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: The Rainbow Towers Hotel&Conference Centre 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Harare?

1. Harare (Harare, Zimbabwe)

11 km

Care sunt conditiile de intrare in Zimbabwe?