The Prince Karuizawa Hotel din Nagano

Karuizawa, Karuizawa-machi, Kitasaku-gun

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul The Prince Karuizawa Hotel.

Detalii cazare

Ideal amplasat în zona turistică a Karuizawa, The Prince Karuizawa Hotel vă promite o vizită minunată și relaxantă. Acest hotel are totul ce v-ați dori pentru un sejur cât mai comfortabi. WiFi gratuit în toate camerele, şemineu, curăţenie zilnică, magazin cadouri/suveniruri, 24-ore recepţie sunt la dispoziția oaspeților, pentru a se bucura de acestea. Camerele de oaspeți sunt concepute în așa fel să vă ofere un nivel optim de confort cu un decor ospitalier iar unele oferă dotări plăcute cum ar fi televizor ecran plat, purificator aer, covoare, rack pentru haine, ness gratuit. Faceți o pauză după o ziuă lungă și folosiți lecţii de schi, închiriere echipament schi, închiriere echipament sport nautic, sală bowling, centru de fitness. O atmosferă de ospitalitate și un serviciu excelent este ceea la ce vă puteți aștepta în timpul sejurului dvs. la The Prince Karuizawa Hotel.

Nume cazare de la furnizor: The Prince Karuizawa Hotel 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Nagano?

1. Matsumoto (Matsumoto, Japonia)

66 km

Care sunt conditiile de intrare in Japonia?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp