The Plantation Urban Resort And Spa din Phnom Penh

#28 street 184, Phnom Penh, Cambodia, 28

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul The Plantation Urban Resort And Spa.

Detalii cazare

Situat în Doun Penh, The Plantation Urban Resort and Spa este un loc perfect de plecare pentru a explora Phnom Penh. Pentru oaspeții săi locul de cazare oferă o gamă largă de servicii și dotări proiectate să vă asigure confort și comoditate. Staff-ul orientat spre deservire vă va întâmpina și vă va îndruma când veți fi la The Plantation Urban Resort and Spa. Unele dintre camerele de oaspeți bine echipate au ca dotări televizor ecran plat, rack pentru haine, ness gratuit, ceai gratuit, băuturi gratuite întâmpinare. Recuperați-vă după o zi plină în care veți fi explorat orașul în confortul camerei dumneavoastră sau folosiți avantajele oferite de centru de fitness, piscină exterioară, spa, masaj, grădină. The Plantation Urban Resort and Spa combină ospitalitatea caldă cu o ambianță plăcută pentru a face sejurul dumneavoastră în Phnom Penh de neuitat.

Nume cazare de la furnizor: The Plantation Urban Resort And Spa 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Phnom Penh?

1. Pochentong (Phnom Penh, Cambodgia)

8 km

Care sunt conditiile de intrare in Cambodgia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !