The Phoenix Yogyakarta Mgallery By Sofitel din Yogyakarta

Jl. Jend Sudirman No 9, 9

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul The Phoenix Yogyakarta Mgallery By Sofitel.

Detalii cazare

Acest hotel uimitor este localizat în Tugu Jogja. Situat la 500 metri de centrul orașului, hotelul permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Proprietatea cuprinde un total de 144 dormitoare confortabile. Proprietatea oferă conexiune Wi-Fi la internet în incintă. Recepţia este deschisă pe durata întregii zile. Această reşedinţă nu oferă paturi suplimentare la cerere. Mai mult, o parcare este disponibilă în incintă pentru un plus de confort al oaspeţilor.  Această reşedinţă are un impact minim asupra mediului, datorită practicilor sale ecologice. Cei care stau în această clădire îşi pot răsfăţa papilele gustative la restaurantul de aici. Vizitatorii care călătoresc în interes de serviciu pot profita de facilităţile de afaceri ale proprietăţii. Datorită serviciilor sale de întreţinere şi relaxare, această reşedinţă este ideală pentru o pauză de relaxare de la stresul şi tensiunea rutinei. O selecţie de specialităţi gastronomice pline de savoare sunt oferite în această unitate de cazare fermecătoare. Este imposibil ca cineva să se plictisească în această reşedinţă graţie opţiunilor de divertisment pe care le are de oferit. Unitatea de cazare poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: The Phoenix Hotel Yogyakarta-Mgallery Collection 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Yogyakarta?

1. Adisutjipto (Yogyakarta, Indonezia)

7 km

2. Adi Sumarmo (Solo City, Indonezia)

51 km

3. Achmad Uani (Semarang, Indonezia)

88 km

Care sunt conditiile de intrare in Indonezia?