The Phoenix Yogyakarta Mgallery By Sofitel din Yogyakarta

Jl. Jend Sudirman No 9, 9

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul The Phoenix Yogyakarta Mgallery By Sofitel.

Detalii cazare

Situat la 500 metri de centrul orașului, hotelul permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Un total de 143 unități de cazare sunt disponibile pentru confortul oaspeţilor. Mai mult, în incintă este disponibilă o conexiune wireless la internet. Această proprietate oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la acest hotel. Parcarea poate fi utilă celor care sosesc cu maşina. Această proprietate durabilă ecologic a obţinut certificarea . The Phoenix Hotel Yogyakarta Handwritten Collec dispune de o gamă variată de experienţe culinare. Graţie facilităţilor sale funcţionale de întâlnire, această reşedinţă este locul perfect pentru oaspeţii care călătoresc în interes de serviciu. În caz de nevoie, călătorii pot profita de serviciile de întreţinere şi relaxare. Opţiunile de divertisment puse la dispoziţie vor impresiona cu siguranţă toţi oaspeţii. Toți oaspeții care stau la această proprietate îşi vor umple ziua de energie cu felurile de mâncare delicioase servite la diversele opţiuni gastronomice. Unele dintre aceste servicii ale The Phoenix Hotel Yogyakarta Handwritten Collec pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: The Phoenix Hotel Yogyakarta Handwritten Collec 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Yogyakarta?

1. Adisutjipto (Yogyakarta, Indonezia)

7 km

2. Adi Sumarmo (Solo City, Indonezia)

51 km

3. Achmad Uani (Semarang, Indonezia)

88 km

Care sunt conditiile de intrare in Indonezia?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp