The Peninsula Shanghai din Shanghai

32 Zhongshan Dong Yi Road, No 32 The Bund, Shanghai

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul The Peninsula Shanghai.

Detalii cazare

Numărul total de camere de oaspeți este de 235. Conexiunea Wi-Fi la internet este disponibilă pentru un plus de confort şi comoditate. Toți cei care stau în această unitate de cazare sunt întâmpinaţi în foaierul cu servicii de recepţie 24h din 24h. The Peninsula Shanghai dispune de spaţii comune care asigură accesul cu scaune cu rotile. Există o parcare la The Peninsula Shanghai. Această unitate de cazare promovează o politică durabilă. Unitatea de cazare oferă servicii de întreţinere şi relaxare. Oaspeţii se pot bucura personal de diversele opţiuni de luat masa oferite în proprietate. The Peninsula Shanghai dispune de toate serviciile şi facilităţile necesare pentru un eveniment de afaceri reuşit. Oferta variată de divertisment pusă la dispoziţie în această unitate de cazare garantează faptul că oaspeţii săi se vor bucura de o şedere deosebit de plăcută. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: The Peninsula Shanghai 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Shanghai?

1. Hongqiao Intl (Shanghai, China)

14 km

2. Pudong Intl (Shanghai, China)

31 km

Care sunt conditiile de intrare in China?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp