The Pavilion Century Tower Hotel din Shenzhen

4014 NORTH HUAQJIANG ROAD

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul The Pavilion Century Tower Hotel.

Detalii cazare

Cu locația în Huaqiangbei, Pavilion Century Tower Hotel este un loc perfect de plecare pentru a descoperi orașul Shenzhen. Hotelul oferă un înalt standard de servicii și echipament, pentru a satisface cerințele fiecărui oaspete. La hotel puteți găsi 24-ore room service, WiFi gratuit în toate camerele, securitate 24-ore, curăţenie zilnică, servicii poştale. Unele dintre camerele de oaspeți bine echipate au ca dotări vestiar, dulap, rack pentru haine, papuci, televizor ecran plat. Distracțivă în facilitățile de recreere ale hotelului cum ar fi cadă fierbinte, centru de fitness, saună, spa, masaj. Comoditatea și comfortul face ca Pavilion Century Tower Hotel să fie alegerea perfectă pentru sejurul dvs. în Shenzhen.

Nume cazare de la furnizor: The Pavilion Century Tower Hotel 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Shenzhen?

1. Shenzhen (Shenzhen, China)

28 km

2. Hong Kong Intl (Hong Kong, China)

30 km

3. International (Macau, Macao -Sar Of China-)

67 km

4. Huizhou (Huizhou, China)

76 km

5. Zhuhai Airport (Zhuhai, China)

94 km

Care sunt conditiile de intrare in China?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp