The One din Mombasa

Kanani Road

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul The One.

Detalii cazare

Amplasat în Mombasa City, acest hotel fermecător este ideal pentru familii. The One numără un total de 150 camere. The One a fost complet recondiţionat în anul 2017. Conexiunea Wi-Fi la internet este disponibilă pentru un plus de confort şi comoditate. Cei care stau în această clădire sunt întâmpinaţi în foaierul cu servicii de recepţie 24h din 24h. The One nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullFacilităţi de parcare sunt puse la dispoziţia oaspeţilor.  Toți oaspeții care stau la această proprietate se pot destinde şi revigora în cadrul facilităţilor de relaxare puse la dispoziţie aici. Călătorii se pot bucura de opţiunile de divertisment ale proprietăţii. Vizitatorii se pot bucura de delicioase opţiuni culinare într-un decor deosebit de plăcut. Vizitatorii care călătoresc în interes de serviciu pot folosi facilităţile de întâlnire ale reşedinţei. The One oferă activităţi sportive şi de petrecere a timpului liber. Reşedinţa poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: The One 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Mombasa?

1. Malindi (Malindi, Kenya)

10 km

2. Moi Intl (Mombasa, Kenya)

94 km

Care sunt conditiile de intrare in Kenya?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică