The Old No 77 Hotel&Chandlery din New Orleans

TCHOUPITOULAS STREET, 535

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul The Old No 77 Hotel&Chandlery.

Detalii cazare

Situată la 100 metri de centrul orașului, unitatea de cazare permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Clienții pot accesa mijloacele de transport public la o distanță de 3. 0 kilometru(i). null Această unitate de cazare s-a bucurat de renovare în anul 1996. The Old No 77 Hotel & Chandlery oferă în incinta sa conexiune Wi-Fi la internet. Această unitate de cazare oferă servicii de recepţie 24h din 24h. The Old No 77 Hotel & Chandlery nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullParcarea poate fi utilă celor care sosesc cu maşina. Acest hotel durabil ecologic a obţinut certificarea . The Old No 77 Hotel & Chandlery se bucură de facilităţi funcţionale de business, ideale pentru călătorii de afaceri. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: The Old No 77 Hotel&Chandlery 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de New Orleans?

1. Lakefront (New Orleans, Statele Unite ale Americii / SUA)

10 km

2. L Armstrong Intl (New Orleans, Statele Unite ale Americii / SUA)

18 km

3. Terrebonne (Houma, Statele Unite ale Americii / SUA)

70 km

Care sunt conditiile de intrare in Statele Unite ale Americii / SUA?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp