The Niu Mesh Hotel Stuttgart Airport Messe din Stuttgart

Vor dem Lauch, 16

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul The Niu Mesh Hotel Stuttgart Airport Messe.

Detalii cazare

Situată la 8. 6 kilometru(i) de centrul orașului, unitatea de cazare permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Oaspeții vor face doar câțiva pași până la mijloacele de transport public. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 3. 7 kilometru(i). Un total de 254 camere sunt disponibile la The Niu Mesh pentru confortul oaspeţilor. The Niu Mesh oferă conexiune Wi-Fi la internet în spaţiile comune. Având în vedere că această reşedinţă dispune de o recepţie deschisă 24 de ore, oaspeţii sunt mereu bineveniţi. The Niu Mesh furnizează parcare pentru comoditatea oaspeţilor. Călătorii de afaceri vor aprecia facilităţile de business disponibile în această proprietate, ideale pentru a găzdui orice tip de eveniment. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: The Niu Mesh 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Stuttgart?

1. Stuttgart Airport (Stuttgart, Germania)

2 km

2. Baden Airpark (Karlsruhe, Germania)

78 km

3. City Airport (Mannheim, Germania)

96 km

Care sunt conditiile de intrare in Germania?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp