The Metropolitan Spring Hill din Brisbane

106 Leichhardt Street, 106

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul The Metropolitan Spring Hill.

Detalii cazare

Cu locația în Spring Hill, Metropolitan Motor Inn este un loc perfect de plecare pentru a descoperi orașul Brisbane. Enumerând o listă largă de facilități, oaspeții vor găsi sejurul la acest loc de cazare ca unul comfortabil. WiFi gratuit în toate camerele, securitate 24-ore, curăţenie zilnică, laundromat, servicii taxi sunt doar câteva dintre facilitățile din ofertă. Camerele de oaspeți sunt echipate cu facilitățile necesare unui somn liniştit.În unele camere, oaspeţii pot regăsi televizor ecran plat, covoare, ness gratuit, ceai gratuit, aşternuturi. Hotelul oferă diferite posibilități de recreere. Metropolitan Motor Inn combină ospitalitatea cu o ambianță plăcută pentru a vă face de neuitat sejurul în Brisbane.

Nume cazare de la furnizor: Metropolitan Motor Inn 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Brisbane?

1. Brisbane (Brisbane, Australia)

12 km

2. Southport (Southport, Australia)

68 km

3. Caloundra (Caloundra, Australia)

73 km

4. Coolangatta (Gold Coast, Australia)

91 km

5. Maroochydore (Sunshine Coast, Australia)

94 km

Care sunt conditiile de intrare in Australia?

in MARTIE continua reducerile pana la 50%