The Mansion Boutique Hotel din Bucuresti

TripAdvisor, nota 5.0

Franceza Street 11, Bucharest

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul The Mansion Boutique Hotel.

Detalii cazare

Hotelul The Mansion Boutique este situat pe o stradă liniștită din Centrul Vechi al Bucureștiului şi oferă camere decorate individual, într-o clădire istorică renovată. Camerele sunt decorate în stiluri diferite, variind de la minimalist la eclectic sau de la tematica de inspirație franceză la cea marocană. Unitățile sunt dotate cu aer condiționat, acces WiFi gratuit și TV cu ecran plat cu canale prin cablu. De asemenea, camerele au baie privată, al cărei design se potriveşte cu decorul întregii unități. Oaspeții au la dispoziție articole de toaletă gratuite, un halat de baie și papuci de casă. Recepția este deschisă nonstop. La biroul de turism puteți cere sfaturi cu privire la cele mai importante obiective turistice ale orașului, iar personalul vă poate ajuta să închiriaţi mașini. Dacă doriți un loc de refugiu departe de agitația urbană, vă puteți relaxa în lounge-ul elegant, prevăzut cu acoperiș de sticlă, prin care pătrunde multă lumină naturală. Restaurantul à la carte Il Peccato servește preparate din bucătăria Italiana, precum și meniuri pentru diete speciale, la cerere. Centrul Vechi al Bucureștiului este renumit pentru restaurante, pub-uri, cafenele și cluburi de noapte. Hotelul The Mansion Boutique se află la doar 300 de metri de Muzeul Național de Istorie a României și la 700 de metri de Unirea Shopping Center. De asemenea, hotelul este situat la doar 10 minute cu mașina de Parcul Cișmigiu, cel mai mare parc din zona centrală a orașului. Aeroportul Henri Coandă se află la 18,7 km de proprietate. În apropiere există o parcare publică cu plată.

Nume cazare de la furnizor: The Mansion Boutique Hotel 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Bucuresti?

1. Baneasa Aurel Vlaicu (Bucuresti, Romania)

7 km

2. Henri Coanda (Bucuresti, Romania)

15 km

3. Polkovnik Lambrinovo (Silistra, Bulgaria)

95 km

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !