The Leopold Hotel din Sheffield

2 Leopold Street, Leopold Square, 2 0 .

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul The Leopold Hotel.

Detalii cazare

Acest hotel confortabil este în Sheffield. Cuibărită la doar câțiva pași de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Vizitatorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 6. 0 kilometru(i) de unitatea de cazare. Hotelul se află la 4. 0 kilometru(i) de pârtii. La 4 metri, oaspeții vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Clienții vor găsi aeroportul la 40. 2 kilometru(i). Un total de 90 camere sunt disponibile în incintă. The Leopold Hotel a fost construit în anul 1879 şi a fost complet renovat în anul 2019. The Leopold Hotel oferă în incinta sa conexiune Wi-Fi la internet. Cei care stau în această clădire sunt întâmpinaţi în foaierul cu servicii de recepţie 24h din 24h. Acest hotel nu oferă paturi suplimentare la cerere. La această proprietate, spaţiile comune sunt accesibile cu scaune cu rotile. Această unitate de cazare se mândreşte cu faptul că oferă o gamă variată de facilităţi de luat masa, unde oaspeţii pot savura specialităţi culinare delicioase. Călătorii de afaceri pot folosi sălile de evenimente, ideale pentru a găzdui un seminar de afaceri sau o ocazie specială. Iubitorii de gastronomie vor aprecia opţiunile culinare pline de rafinament, menite să satisfacă gusturile tuturor oaspeţilor. Unele dintre aceste servicii ale The Leopold Hotel pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: The Leopold Hotel 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Sheffield?

1. Robin Hood (Doncaster / Sheffield, Marea Britanie)

32 km

2. Manchester Airport (Manchester, Marea Britanie)

52 km

3. Airport (Leeds / Bradford, Marea Britanie)

55 km

4. East Midlands (Nottingham, Marea Britanie)

62 km

5. Humberside (Humberside, Marea Britanie)

76 km

6. John Lennon (Liverpool, Marea Britanie)

91 km

Care sunt conditiile de intrare in Marea Britanie?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !