The Langham Hong Kong din Hong Kong

Peking Road, Tsim Sha Tsui, Kowloon, 8

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul The Langham Hong Kong.

Detalii cazare

The Langham Hong Kong Hotel este convenabil situat în zona populară Tsim Sha Tsui. Locul de cazare oferă un înalt standard de servicii și dotări pentru a satisface cerințele individuale ale tuturor turiștilor. Staff-ul orientat spre deservire vă va întâmpina și vă va îndruma când veți fi la The Langham Hong Kong Hotel. Camerele de oaspeți confortabile asigură un bun somn nocturn, iar unele camere oferă televizor ecran plat, telefon în baie, covoare, rack pentru haine, ness gratuit. Pentru a îmbunătăți sejurul oaspeților, locul de cazare oferă facilități de recreere cum ar fi cadă fierbinte, centru de fitness, saună, piscină exterioară, spa. Atmosfera primitoare și serviciile excelente sunt ceea ce veți regăsi pe parcursul sejurului dumneavoastră la The Langham Hong Kong Hotel.

Nume cazare de la furnizor: The Langham Hong Kong 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Hong Kong?

1. Hong Kong Intl (Hong Kong, China)

23 km

2. Shenzhen (Shenzhen, China)

52 km

3. International (Macau, Macao -Sar Of China-)

62 km

4. Zhuhai Airport (Zhuhai, China)

87 km

5. Huizhou (Huizhou, China)

94 km

Care sunt conditiile de intrare in China?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !