The Lake Garden Nay Pyi Taw-Mgallery din Nay Pyi Taw

National Guest House Dekkhina Thiri road, East Nay

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul The Lake Garden Nay Pyi Taw-Mgallery.

Detalii cazare

Călătorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 6. 8 kilometru(i) de proprietate. Conexiunile de transport public se găsesc la distanță de 17. 7 kilometru(i). Călătorii vor găsi aeroportul la 32. 1 kilometru(i). The Lake Garden Nay Pyi Taw Mgallery dispune de un total de 165 camere. Hotelul a fost construit în anul 2014. Toți cei care stau în această unitate de cazare pot profita de conexiunea Wi-Fi peste tot în incintă. Toți oaspeții care stau la această proprietate se bucură de avantajul recepţiei deschise 24 de ore. nullExistă o parcare. Acest hotel este loial practicilor ecologice. Oaspeţii care stau la The Lake Garden Nay Pyi Taw Mgallery pot profita de serviciul de transfer care le este pus la dispoziţie. Călătorii de afaceri pot profita de facilităţile şi serviciile de afaceri. Opţiunile de luat masa disponibile vin să completeze în mod armonios şederea oaspeţilor. Cei care caută pace şi linişte vor găsi opţiunea perfectă de cazare la The Lake Garden Nay Pyi Taw Mgallery, care oferă variate posibilităţi de întreţinere şi relaxare. Clienţii se pot bucura de felurile de mâncare gustoase servite la restaurantul proprietăţii. Unele dintre aceste servicii ale The Lake Garden Nay Pyi Taw Mgallery pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: The Lake Garden Nay Pyi Taw Mgallery 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp