The Jung Hotel&Residences din New Orleans

Canal Street, 1500

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul The Jung Hotel&Residences.

Detalii cazare

Un total de 207 dormitoare sunt disponibile pentru confortul oaspeţilor. The Jung Hotel & Residences a fost complet renovat în anul 2017. Wi-Fi este disponibil în întreg hotelul. Având în vedere că această reşedinţă dispune de o recepţie deschisă 24 de ore, oaspeţii sunt mereu bineveniţi. Din nefericire, nu există dormitoare în care cei care stau în această unitate de cazare să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. nullParcarea poate fi utilă celor care sosesc cu maşina. The Jung Hotel & Residences oferă, pentru comoditatea oaspeţilor, un serviciu de transfer. Există facilităţi şi servicii de afaceri puse la dispoziţia oaspeţilor pentru un plus de confort. Unitatea de cazare poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: The Jung Hotel&Residences 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de New Orleans?

1. Lakefront (New Orleans, Statele Unite ale Americii / SUA)

9 km

2. L Armstrong Intl (New Orleans, Statele Unite ale Americii / SUA)

17 km

3. Terrebonne (Houma, Statele Unite ale Americii / SUA)

70 km

Care sunt conditiile de intrare in Statele Unite ale Americii / SUA?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp