The Hotel 1060 Vienna din Viena

Webgasse, 23

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul The Hotel 1060 Vienna.

Detalii cazare

Situată la 3. 0 kilometru(i) de centrul orașului, unitatea de cazare permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Vizitatorii vor găsi principalele zone de distracție la 1. 5 kilometru(i) distanță. La 400 metri, clienții vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 23. 0 kilometru(i). Această unitate de cazare oferă un total de 93 camere de oaspeți. Unitatea de cazare a fost construită în anul 2012. Unitatea de cazare oferă conexiune Wi-Fi la internet în incintă. Recepţia este deschisă 24/7. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Elaya Hotel Vienna City West. Există o parcare la Elaya Hotel Vienna City West. Oaspeţii vor aprecia serviciul de transfer la aeroport. Există facilităţi şi servicii de afaceri puse la dispoziţia oaspeţilor pentru un plus de confort. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Elaya Hotel Vienna City West 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Viena?

1. Vienna Intl (Viena, Austria)

16 km

2. M R Stefanik (Bratislava, Slovacia)

63 km

Care sunt conditiile de intrare in Austria?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !