The Hey Hotel din Interlaken

Höheweg, 7

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul The Hey Hotel.

Detalii cazare

Cuibărită la 10 metri de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Principalele zone de distracție se află în apropiere de unitatea de cazare. Vizitatorii vor găsi numeroase stații de transport public la doar câțiva pași. Cele 162 camere primitoare oferă un spaţiu perfect pentru relaxarea de la sfârşitul zilei. Această unitate de cazare a fost recondiţionată în anul 2014. Cei care stau la această unitate de cazare pot rămâne la curent cu noutăţile graţie accesului Wi-Fi. Recepţia este deschisă 24/7. Această unitate de cazare este dedicată respectării practicilor durabile ecologice. Există facilităţi şi servicii de afaceri puse la dispoziţia oaspeţilor pentru un plus de confort. The Hey Hotel dispune de o gamă variată de experienţe culinare. Cei care stau în această clădire îşi vor umple ziua de energie cu felurile de mâncare delicioase servite la diversele opţiuni gastronomice. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: The Hey Hotel 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Interlaken?

1. Belp (Berna, Elvetia)

36 km

2. Sion (Sion, Elvetia)

64 km

3. Zurich Airport (Zurich, Elvetia)

99 km

Care sunt conditiile de intrare in Elvetia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !