The Grand Bliss At Vidanta Nuevo Vallarta din Puerto Vallarta

Avenida Paseo de las Moras

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul The Grand Bliss At Vidanta Nuevo Vallarta.

Detalii cazare

Gândit special pentru familii, acest hotel fermecător se află în Nuevo Vallarta / Riviera Nayarit. Această unitate de cazare dispune de 156 camere de oaspeți confortabile. În plus, în reşedinţă este disponibil accesul Wi-Fi. Recepţia oferă servicii 24 de ore. Spaţiile comune sunt potrivite pentru persoanele care utilizează scaune cu rotile. Toți oaspeții care stau la această proprietate și care sosesc cu maşina îşi pot lăsa vehiculul în spaţiul de parcare din incintă. Datorită serviciilor sale de întreţinere şi relaxare, această unitate de cazare este ideală pentru o pauză de relaxare de la stresul şi tensiunea rutinei. Vizitatorii se pot bucura personal de diversele opţiuni de luat masa oferite în unitate de cazare. Unitatea de cazare oferă un program de divertisment şi activităţi de petrecere a timpului liber pentru un plus de comoditate la îndemâna oaspeţilor. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: The Grand Bliss At Vidanta Nuevo Vallarta 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Puerto Vallarta?

1. Ordaz (Puerto Vallarta, Mexic)

4 km

2. Tepic (Tepic, Mexic)

93 km

Care sunt conditiile de intrare in Mexic?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp