The Emerald Hotel&Service Apartments din Mumbai

Juhu Tara Road

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul The Emerald Hotel&Service Apartments.

Detalii cazare

Cu locația în Plaja Juhu, The Emerald Hotel & Executive Apartments este un loc perfect de plecare pentru a descoperi orașul Mumbai. Hotelul oferă oaspeților o gamă largă de servicii și echipament, dedicat să vă asigure comfort și comoditate. 24-ore room service, WiFi gratuit în toate camerele, securitate 24-ore, curăţenie zilnică, servicii poştale sunt doar câteva dintre facilitățile din ofertă. Televizor ecran plat, acces internet (wireless), acces internet wireless (gratuit), camere nefumători, aer condiţionat pot fi găsite în anumite camere de oaspeți. Accesul la centru de fitness, spa, masaj, grădină hotelului va mări satisfacția sejurului dvs. Descoperiți totul ce vă poate oferi orașul Mumbai, prin alegerea pentru punct de pornire acest hotel: The Emerald Hotel & Executive Apartments.

Nume cazare de la furnizor: The Emerald Hotel&Service Apartments 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Mumbai?

1. Chhatrapati Shivaji (Mumbai, India)

4 km

Care sunt conditiile de intrare in India?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !