The Don Cesar din Saint Petersburg

Gulf Blvd, 3400

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul The Don Cesar.

Detalii cazare

Cea mai apropiată plajă este chiar lângă hotel. Cele 225 camere primitoare oferă un spaţiu perfect pentru relaxarea de la sfârşitul zilei. Această unitate de cazare a fost recondiţionată în anul 2013. Toți oaspeții care stau la această proprietate pot profita de conexiunea Wi-Fi peste tot în incintă. Având în vedere că acest hotel dispune de o recepţie deschisă 24 de ore, oaspeţii sunt mereu bineveniţi. Paturile suplimentare nu sunt disponibile în această unitate de cazare. nullCălătorii care sosesc cu maşina îşi pot lăsa vehiculul în spaţiul de parcare al unităţii de cazare.  Această reşedinţă este dedicată respectării practicilor durabile ecologice. Cei care caută pace şi linişte vor găsi opţiunea perfectă de cazare la The Don Cesar, care oferă variate posibilităţi de întreţinere şi relaxare. Opţiunile de luat masa disponibile vin să completeze în mod armonios şederea oaspeţilor. Facilităţile de conferinţă sunt incluse în această proprietate. Unitatea de cazare oferă un program de divertisment şi activităţi de petrecere a timpului liber pentru un plus de comoditate la îndemâna oaspeţilor. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: The Don Cesar 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Saint Petersburg?

1. Saint Pete Clearwater (Tampa, Statele Unite ale Americii / SUA)

22 km

2. Tampa Intl (Tampa, Statele Unite ale Americii / SUA)

35 km

3. Bradenton (Sarasota, Statele Unite ale Americii / SUA)

39 km

4. Venice (Venice, Statele Unite ale Americii / SUA)

75 km

5. Lakeland Mnpl (Lakeland, Statele Unite ale Americii / SUA)

77 km

6. Bartow (Bartow, Statele Unite ale Americii / SUA)

96 km

Care sunt conditiile de intrare in Statele Unite ale Americii / SUA?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp