The Coogee Bay Hotel din Sydney

9 Vicar Street, Coogee, 9

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul The Coogee Bay Hotel.

Detalii cazare

The Coogee Bay Hotel este convenabil amplasat în zona populară Plaja Coogee. Hotelul oferă un înalt standard de servicii și echipament, pentru a satisface cerințele fiecărui oaspete. WiFi gratuit în toate camerele, 24-ore recepţie, facilităţi pentru turişti cu handicap, expres check-in/check-out, depozitare bagaje sunt pe lista lucrurilor de care oaspeții se pot bucura. Fiecare cameră de oaspeți este mobilat elegant și echipat cu echipament practic. Bucurați-vă de facilitățile de recreere ale hotelului care includ trasee de drumeţie, teren de golf (maxim la 3 km), înainte de a vă retrage în camera dvs. pentru bine meritata odihnă. Personal prietenos, facilități extraordinare și proximitatea la tot ce poate oferi Sydney este un motiv întemeiat de ce să alegeți The Coogee Bay Hotel pentru sejurul dvs.

Nume cazare de la furnizor: The Coogee Bay Hotel 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Sydney?

1. Au Rose Bay (Sydney, Australia)

5 km

2. Kingsford Smith (Sydney, Australia)

8 km

3. Bankstown (Bankstown, Australia)

24 km

4. Palm Beach Spb (Sydney, Australia)

37 km

5. Wollongong (Wollongong, Australia)

82 km

Care sunt conditiile de intrare in Australia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !