The Coach Hotel Sukhumvit 14 Bangkok din Bangkok

Soi Sukhumvit 14, Klongtoey, 14 10

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul The Coach Hotel Sukhumvit 14 Bangkok.

Detalii cazare

The Coach Hotel Sukhumvit - Asok BTS Bangkok dispune de un total de 91 unităţi de cazare. Această unitate de cazare a fost realizată în anul 2022. Călătorii pot profita de conexiunea Wi-Fi peste tot în incintă. Această unitate de cazare oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Călătorii care sosesc cu maşina vor aprecia parcarea disponibilă la The Coach Hotel Sukhumvit - Asok BTS Bangkok. Toți oaspeții care stau la această proprietate se pot bucura personal de diversele opţiuni de luat masa oferite de The Coach Hotel Sukhumvit - Asok BTS Bangkok. Călătorii de afaceri pot profita de facilităţile şi serviciile de afaceri. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: The Coach Hotel Sukhumvit-Asok Bts Bangkok 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Bangkok?

1. Don Mueang Intl (Bangkok, Thailanda)

20 km

2. Suvarnabhumi Intl (Bangkok, Thailanda)

21 km

Care sunt conditiile de intrare in Thailanda?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp