The Bonerowski Palace din Cracovia

RYNEK GLOWNY 42/JANA STR. 1

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul The Bonerowski Palace.

Detalii cazare

Acest hotel luxos este localizat în Krakow. Situat la 3 metri de centrul orașului, hotelul permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Principalele zone de distracție se află în apropiere de proprietate. La 200 metri, clienții vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Oaspeții vor găsi aeroportul la 12. 0 kilometru(i). Această unitate de cazare dispune de 16 unităţi de cazare confortabile. Construit în anul 1514, acest hotel a fost recondiţionat integral şi renovat în anul 2007. Hotelul oferă conexiune Wi-Fi la internet în incintă. Recepţia este deschisă 24/7. Din nefericire, nu există dormitoare în care oaspeţii să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. nullCei care stau în această clădire pot profita de parcare. Acest hotel este prietenos cu mediul. The Bonerowski Palace oferă, pentru comoditatea oaspeţilor, un serviciu de transfer. Oricine poate profita de serviciile şi facilităţile de conferinţă oferite pentru a celebra orice tip de eveniment. Opţiunile de luat masa disponibile vin să completeze în mod armonios şederea oaspeţilor. Vizitatorii vor aprecia serviciile de întreţinere şi relaxare oferite la The Bonerowski Palace. Iubitorii de gastronomie vor aprecia opţiunile culinare pline de rafinament, menite să satisfacă gusturile tuturor vizitatorilor. Proprietatea poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: The Bonerowski Palace 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Cracovia?

1. John Paul Ii Balice (Cracovia, Polonia)

9 km

2. Pyrzowice (Katowice, Polonia)

75 km

Care sunt conditiile de intrare in Polonia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !