The Arcade Hotel din Amsterdam

SARPHATIPARK, 106

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul The Arcade Hotel.

Detalii cazare

Bine ați venit la primul hotel de jocuri video din lume. O experienta ca nicio alta!!! Jocurile și cultura Geek pot fi găsite în întregul hotel. În camere veți găsi facilități de jocuri moderne și retro, o bibliotecă de benzi desenate și decor geek oriunde vă uitați. Hotelul Arcade este situat în inima zonei De Pijp, peste Sarphatipark (cel mai frumos parc local din oraș) și la 10 minute de mers cu tramvaiul de centru/Piața Dam. Ușor de accesat prin toate mijloacele de transport în comun (metrou sau tramvai) și la doar 25 de minute cu mașina de Aeroportul Schipol. Suntem înconjurați de baruri și cafenele populate de localnici și aproape de Heineken Experience, Albert Cuypmarkt, precum și la o scurtă plimbare de Rijksmuseum, Stedelijk Museum și Van Gogh Museum. Toate camerele noastre sunt echipate cu console moderne și retro și WiFi gratuit (1 GB fibră). În plus, veți găsi mai multe jocuri retro în holul nostru, chiar lângă Sala de jocuri uluitoare, cu peste 20 de aparate Arcade Coin-op asortate, o PS5 și o serie Xbox X. Pe langa aceste comori va oferim o punga de mic dejun, livrata direct in camera dumneavoastra sau ridicata de la bar. În această pungă se găsesc gemuri asortate, fructe, băuturi, produse de patiserie, care ajută la o zi lungă de vizitare a obiectivelor turistice din Amsterdam. Avem un bar cu o gamă variată de cocktail-uri, băuturi lungi, bere olandeză și belgiană, whisky, cafea, ceai și gustări de bar, care pot fi savurate în grădina din spate, cu noua noastră tablă de șah în mărime reală. Credem că hotelurile sunt locuri vibrante de schimb intercultural. Reunind localnici și călători în locații inspiratoare. Și ce modalitate mai bună de a face acest lucru decât oferind jocuri? Bucurați-vă de acest oraș minunat și relaxați-vă între ele cu câteva ore de Super Mario, Pac Man, Donkey Kong, Street Fighter și multe alte jocuri retro și moderne.

Nume cazare de la furnizor: The Arcade Hotel 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Amsterdam?

1. Schiphol Airport (Amsterdam, Olanda)

11 km

2. Rotterdam (Rotterdam, Olanda)

54 km

Care sunt conditiile de intrare in Olanda?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !