Terrazas Del Calafate din El Calafate

Calle de los Alamos, 2709

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Terrazas Del Calafate.

Detalii cazare

Acest hotel încântător se află în Calafate. Poziționată la 1. 2 kilometru(i) de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Cele mai apropiate mijloace de transport public se află la 1. 5 kilometru(i) de hotel. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 18. 1 kilometru(i). Un total de 20 camere de oaspeți sunt disponibile pentru confortul acestora. Această reşedinţă a fost construită în anul 2006. Conexiunea Wi-Fi la internet este disponibilă pentru un plus de confort şi comoditate. Terrazas del Calafate nu dispune de o recepţie deschisă 24 de ore. Paturile suplimentare nu sunt disponibile în această unitate de cazare. nullAceastă proprietate promovează o politică durabilă.

Nume cazare de la furnizor: Terrazas Del Calafate 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de El Calafate?

1. Lago Argentino (Lago Argentino, Argentina)

3 km

Care sunt conditiile de intrare in Argentina?

in MARTIE continua reducerile pana la 50%