Tara Hotel Yogyakarta din Yogyakarta

Jalan Raya Magelang No.129

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Tara Hotel Yogyakarta.

Detalii cazare

Situat într-o locație de prim rang din Yogyakarta, Tara Hotel vă pune la picioare tot ceea ce poate oferi acest oraș. Atât călătorii în scop de afaceri cât și turiștii se pot bucura de facilitățile și serviciile acestui loc de cazare. La locul de cazare profitați de 24-ore room service, securitate 24-ore, curăţenie zilnică, şemineu, WiFi gratuit în toate camerele. Unele dintre camerele de oaspeți bine echipate au ca dotări televizor ecran plat, rack pentru haine, ness gratuit, ceai gratuit, băuturi gratuite întâmpinare. Bucurați-vă de centru de fitness, saună, piscină interioară, înainte de a vă retrage în camera dumneavoastră pentru o binemeritată odihnă. Indiferent de motivele vizitei dumneavoastră în Yogyakarta, Tara Hotel vă va face să vă simțiți pe loc ca acasă.

Nume cazare de la furnizor: Tara Hotel Yogyakarta 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Yogyakarta?

1. Adisutjipto (Yogyakarta, Indonezia)

8 km

2. Adi Sumarmo (Solo City, Indonezia)

51 km

3. Achmad Uani (Semarang, Indonezia)

87 km

Care sunt conditiile de intrare in Indonezia?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp