Swissotel Merchant Court Singapore din Singapore

20 Merchant Road, 20

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Swissotel Merchant Court Singapore.

Detalii cazare

Poziționată la 1000 metri de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Oaspeții vor găsi aeroportul la 600 metri. Incinta numără 476 dormitoare primitoare. Ca urmare a atenţiei constante acordate calităţii, această unitate de cazare a fost renovată integral în anul 2005. Proprietatea oferă conexiune Wi-Fi la internet în incintă. Cei care stau în această clădire pot contacta recepţia în orice moment al zilei. Această unitate de cazare nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullMai mult, o parcare este disponibilă în incintă pentru un plus de confort al oaspeţilor.  Aceasta este o proprietate ecologică. În ceea ce priveşte relaxarea, cei care stau în această clădire vor fi răsfăţaţi cu o gamă variată de oportunităţi de întreţinere care le sunt puse la dispoziţie. Călătorii se pot bucura de delicioase opţiuni culinare într-un decor deosebit de plăcut. Această reşedinţă dispune de toate serviciile şi facilităţile necesare pentru un eveniment de afaceri reuşit. Paradox Singapore Merchant Court at Clarke Quay poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Paradox Singapore Merchant Court At Clarke Quay 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Singapore?

1. Seletar (Singapore, Singapore)

14 km

2. Changi (Singapore, Singapore)

17 km

3. Sultan Ismail (Johor Bahru, Malaezia)

43 km

4. Kidjang (Tanjung Pinang, Indonezia)

85 km

Care sunt conditiile de intrare in Singapore?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !