Swiss Inn Nexus Hotel din Addis Ababa

Gerjy North of Bole International Airport, .

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Swiss Inn Nexus Hotel.

Detalii cazare

Poziționată la 1. 1 kilometru(i) de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Proprietatea se află la 1. 1 kilometru(i) de principalele zone de distracție. Hotelul este aproape de principalele conexiuni de transport public ale orașului. Clienții vor găsi aeroportul la 3. 0 kilometru(i). Un total de 151 unităţi de cazare sunt disponibile la Swiss Inn Nexus Hotel pentru confortul oaspeţilor. Swiss Inn Nexus Hotel a fost complet renovat în anul 2018. Wi-Fi este disponibil în întreg hotelul. Această unitate de cazare oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Swiss Inn Nexus Hotel. nullCălătorii care sosesc cu maşina vor aprecia parcarea disponibilă la Swiss Inn Nexus Hotel. Clienţii pot apela la serviciul de transfer la aeroport. Acest hotel oferă o gamă largă de experienţe culinare pentru a se asigura de faptul că clienţii se bucură de toate aspectele vizitei lor. null Graţie facilităţilor sale funcţionale de întâlnire, această proprietate este locul perfect pentru oaspeţii care călătoresc în interes de serviciu. Călătorii se pot amuza cu opţiunile de divertisment oferite de proprietate. Swiss Inn Nexus Hotel poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Swiss Inn Nexus Hotel 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Addis Ababa?

1. Bole Intl (Addis Ababa, Etiopia)

2 km

Care sunt conditiile de intrare in Etiopia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !