Swiss-Garden Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur din Kuala Lumpur

JALAN PUDU, 117 15

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Swiss-Garden Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur.

Detalii cazare

Situat ideal în zona Bukit Bintang, Swiss-Garden Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur vă promite o vizită minunată și relaxantă. Locul de cazare oferă un înalt standard de servicii și dotări pentru a satisface cerințele individuale ale tuturor turiștilor. Toate facilitățile necesare, inclusiv WiFi gratuit în toate camerele, securitate 24-ore, curăţenie zilnică, servicii taxi, scaun cu rotile accesibil, sunt la îndemână. Camerele de oaspeți sunt concepute în așa fel încât să ofere un nivel optim de confort cu un decor ospitalier iar unele oferă facilități utile cum ar fi televizor ecran plat, telefon în baie, acces internet wireless (gratuit), camere nefumători, aer condiţionat. Delectați-vă cu facilitățile de recreere ale acestui loc de cazare cum ar fi centru de fitness, saună, piscină exterioară, piscină (copii). Swiss-Garden Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur combină ospitalitatea caldă cu o ambianță plăcută pentru a face sejurul dumneavoastră în Kuala Lumpur de neuitat.

Nume cazare de la furnizor: Swiss-Garden Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Kuala Lumpur?

1. Sultan Abdul Aziz Shah (Kuala Lumpur, Malaezia)

15 km

2. Genting (Genting, Malaezia)

29 km

3. Klia (Kuala Lumpur, Malaezia)

42 km

Care sunt conditiile de intrare in Malaezia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !