Surf n Snow Backpackers din Auckland

102 Albert Street, 1st Floor, 102

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Surf 'n' Snow Backpackers.

Detalii cazare

Alegeți-vă un sediu central în Auckland, Surf 'n' Snow Backpackers vă pune la dispoziție toate reperele importante ce poate oferi acest oraș, doar imediat după ce ați ieșit din clădire. Oferind o varietate de servicii și facilități, acest hotel vă furnizează totul să aveți un somn cu o noapte plăcută. La hotel puteți găsi WiFi gratuit în toate camerele, securitate 24-ore, laundromat, servicii taxi, servicii bilete. Fiecare cameră de oaspeți este mobilat elegant și echipat cu echipament practic. Recuperați-vă după o zii istovitoare de explorare a orașului, în comfortul camerei dvs. sau folosiți avantajele oferite de facilitățile de recreere ale hotelului cum ar fi teren de golf (maxim la 3 km), piscină interioară, biliard. Surf 'n' Snow Backpackers este o alegere excelentă de unde puteți explora Auckland sau simplu să vă relaxați și să vă reîntineriți.

Nume cazare de la furnizor: Surf 'n' Snow Backpackers 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Auckland?

1. Auckland International (Auckland, Noua Zeelanda)

9 km

2. Ardmore (Ardmore, Noua Zeelanda)

20 km

3. Great Barrier Isl (Great Barrier Isl, Noua Zeelanda)

96 km

Care sunt conditiile de intrare in Noua Zeelanda?