Super 8 By Wyndham New Orleans din New Orleans

CHEF MENTEUR HIGHWAY, 6322

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Super 8 By Wyndham New Orleans.

Detalii cazare

Acest motel nepretențios este localizat în French Quarter. Super 8 by Wyndham New Orleans dispune de un total de 105 unităţi de cazare. Această proprietate s-a bucurat de renovare în anul 2005. Cei care stau la această unitate de cazare pot rămâne la curent cu noutăţile graţie accesului Wi-Fi. Pentru confortul oaspeţilor, această unitate de cazare oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Având grijă de nevoile speciale ale oaspeţilor, această reşedinţă dispune de o serie de camere accesibile cu scaune cu rotile. Super 8 by Wyndham New Orleans furnizează parcare pentru comoditatea oaspeţilor. Totodată, Super 8 by Wyndham New Orleans a efectuat îmbunătăţiri considerabile cu scopul de a reduce impactul său asupra mediului, deţinând certificarea . Facilităţile de afaceri ale proprietăţii sunt potrivite pentru orice tip de eveniment corporatist, seminar, întâlnire sau conferinţă. Reşedinţa poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Super 8 By Wyndham New Orleans 2**

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de New Orleans?

1. Lakefront (New Orleans, Statele Unite ale Americii / SUA)

3 km

2. L Armstrong Intl (New Orleans, Statele Unite ale Americii / SUA)

23 km

3. Terrebonne (Houma, Statele Unite ale Americii / SUA)

78 km

Care sunt conditiile de intrare in Statele Unite ale Americii / SUA?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp