Super 8 By Wyndham Memphis/Dwtn/Graceland Area din Memphis

340 W Illinois Street, 340, 340

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Super 8 By Wyndham Memphis/Dwtn/Graceland Area.

Detalii cazare

River Bluff Inn din Memphis, TN, este un loc minunat pentru a economisi la o vizită la Home of the Blues. Avem WiFi gratuit care vă va ține mereu conectat în timp ce călătoriți, plus un mic dejun continental gratuit cu cafea gratuită în fiecare dimineață. Pentru călătorii profesioniști care trebuie să țină pasul cu lumea rapidă a muncii moderne, avem un centru de afaceri. Avem, de asemenea, parcare exterioară gratuită atât pentru mașini, cât și pentru autobuze, pentru grupurile care turează cultura muzicală a orașului. Suntem un loc grozav pentru vizite în cartierele de muzică și divertisment din Memphis și din jur. De la Beale Street Entertainment și Blues Hall of Fame până la Memphis Rock n Soul Museum și statuia lui Elvis, suntem locul potrivit pentru iubitorii de muzică. Când vă întoarceți, învingeți căldura și faceți o baie în piscina sezonieră în aer liber. Camerele noastre sunt perfecte pentru călătorii care doresc să economisească, dar să se bucure în continuare. Oferim cuptor cu microunde și frigider pentru mâncare, birou și scaun ergonomic pentru lucru și WiFi gratuit. Dacă aveți nevoi de mobilitate, nu ezitați să întrebați și despre camerele noastre accesibile.

Nume cazare de la furnizor: Quality Inn 2**

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Memphis?

1. Memphis Intl (Memphis, Statele Unite ale Americii / SUA)

12 km

2. Tunica Municipal (Tunica, Statele Unite ale Americii / SUA)

54 km

3. Jonesboro (Jonesboro, Statele Unite ale Americii / SUA)

93 km

4. University Oxford (Oxford, Statele Unite ale Americii / SUA)

95 km

Care sunt conditiile de intrare in Statele Unite ale Americii / SUA?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !