Super 8 By Wyndham Macon West din Macon

Chambers Road, 4765

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Super 8 By Wyndham Macon West.

Detalii cazare

Acest hotel confortabil este în Downtown. Incinta numără 55 camere primitoare. În plus, în unitate de cazare este disponibil accesul Wi-Fi. Toți oaspeții care stau la această proprietate pot contacta recepţia în orice moment al zilei. Spaţiile comune ale incintei sunt recomandate persoanelor cu dizabilităţi. Proprietatea dispune, de asemenea, de o cameră recomandată persoanelor cu dizabilităţi. Toți cei care stau în această unitate de cazare și care sosesc cu maşina îşi pot lăsa vehiculul în spaţiul de parcare din incintă. Această reşedinţă este dedicată respectării practicilor durabile ecologice. Vizitatorii care călătoresc în interes de serviciu pot folosi facilităţile de întâlnire ale reşedinţei. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: Super 8 By Wyndham Macon West 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Macon?

1. Lewis B Wilson (Macon, Statele Unite ale Americii / SUA)

13 km

Care sunt conditiile de intrare in Statele Unite ale Americii / SUA?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !