Sunway Pyramid Hotel din Kuala Lumpur

PERSIARAN LAGOON,BANDAR SUNWAY

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Sunway Pyramid Hotel.

Detalii cazare

Opriți-vă la Private Studio Size Unit Suite at Sunway Resort Su să descoperiți minunile din Kuala Lumpur. Atât călătorii în scop de afaceri cât și turiștii se pot bucura de facilitățile și serviciile acestui loc de cazare. WiFi gratuit în toate camerele, magazin de proximitate, magazin cadouri/suveniruri, laundromat, securitate 24-ore sunt pe lista lucrurilor de care oaspeții se pot bucura. Toate camerele sunt concepute și decorate pentru ca oaspeții să se simtă ca acasă, iar unele camere au în dotare televizor ecran plat, rack pentru haine, aşternuturi, vestiar, oglindă. Faceți o pauză după o zi lungă și folosiți centru de fitness, karaoke. Indiferent de motivele vizitei dumneavoastră în Kuala Lumpur, Private Studio Size Unit Suite at Sunway Resort Su vă va face să vă simțiți pe loc ca acasă.

Nume cazare de la furnizor: Sunway Pyramid Hotel 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Kuala Lumpur?

1. Sultan Abdul Aziz Shah (Kuala Lumpur, Malaezia)

7 km

2. Klia (Kuala Lumpur, Malaezia)

36 km

3. Genting (Genting, Malaezia)

40 km

Care sunt conditiile de intrare in Malaezia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !