Suizantei Club Jozankei din Sapporo

2-10,Jozankei-Onsen-Nishi,Minami-ku

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Suizantei Club Jozankei.

Detalii cazare

Suizantei Club Jozankei cu cele 5 stele vă oferă comfort și comoditate fie că sunteți în călătorie de afaceri, fie că vă petreceți vacanța în Sapporo. Hotelul oferă un înalt standard de servicii și echipament, pentru a satisface cerințele fiecărui oaspete. Facilităţi pentru turişti cu handicap, Wi-Fi în zone publice, parcare auto, săli de conferinţă şi petreceri, restaurant sunt doar câteva dintre facilitățile din ofertă. Unele dintre camerele de oaspeți bine echipate au ca dotări prosoape, papuci, televizor ecran plat, oglindă, aer condiţionat. Recuperați-vă după o zii istovitoare de explorare a orașului, în comfortul camerei dvs. sau folosiți avantajele oferite de facilitățile de recreere ale hotelului cum ar fi cadă fierbinte, baie termală, spa, masaj. Suizantei Club Jozankei este o alegere excelentă de unde puteți explora Sapporo sau simplu să vă relaxați și să vă reîntineriți.

Nume cazare de la furnizor: Suizantei Club Jozankei 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Sapporo?

1. Okadama (Sapporo, Japonia)

23 km

2. Chitose (Sapporo, Japonia)

46 km

Care sunt conditiile de intrare in Japonia?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp