Suisse din Casablanca

BLVD. DE LA CORNICHE AIN DIAB

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Suisse.

Detalii cazare

Acest hotel confortabil este situat în Casablanca. Poziționat la 1. 5 kilometru(i) de centrul orașului, hotelul asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Cea mai apropiată plajă se află la 200 metri de hotel. Această proprietate oferă un total de 182 dormitoare. Acest hotel a fost complet recondiţionat în anul 2003. Mai mult, în incintă este disponibilă o conexiune wireless la internet. Această proprietate oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Suisse nu oferă paturi suplimentare la cerere. Există o parcare la Suisse. Salonul de luat masa serveşte feluri de mâncare somptuoase într-o atmosferă plină de eleganţă. Opţiunile de divertisment puse la dispoziţie vor impresiona cu siguranţă toţi călătorii.

Nume cazare de la furnizor: Suisse 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Casablanca?

1. Anfa (Casablanca, Maroc)

3 km

2. Mohammed V (Casablanca, Maroc)

26 km

3. Sale (Rabat, Maroc)

98 km

Care sunt conditiile de intrare in Maroc?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !