Strandlust Vegesack din Bremen

ROHRSTRASSE, 11

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Strandlust Vegesack.

Detalii cazare

Acest hotel confortabil este localizat în Bremen. Poziționată la 600 metri de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. La 70 metri, clienții vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Călătorii vor găsi aeroportul la 3. 0 kilometru(i). Strandlust Vegesack numără un total de 45 dormitoare. Această unitate de cazare a fost realizată într-o unitate de cazare datând din anul 1898, dar a fost complet recondiţionată în anul 2007. Cei care stau la această proprietate pot naviga pe internet graţie accesului Wi-Fi disponibil în spaţiile publice. Strandlust Vegesack oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Strandlust Vegesack poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Strandlust Vegesack 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Bremen?

1. Bremen (Bremen, Germania)

16 km

2. Mariensiel (Wilhelmshaven, Germania)

53 km

3. Cuxhaven (Nordholz, Germania)

66 km

4. Wangerooge (Wangerooge, Germania)

82 km

5. Emden (Emden, Germania)

95 km

6. Langeoog (Langeoog, Germania)

97 km

Care sunt conditiile de intrare in Germania?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !