Stourport Manor Sure Hotel Collection By Bw din Worcester

HARTLEBURY ROAD, 35

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Stourport Manor Sure Hotel Collection By Bw.

Detalii cazare

Acest hotel confortabil este situat în Droitwich. Proprietatea este la 5. 0 kilometru(i) de principalele stații de transport public. Clienții vor găsi aeroportul la 37. 5 kilometru(i). Un total de 68 unități de cazare sunt disponibile pentru confortul oaspeţilor. Mai mult, în incintă este disponibilă o conexiune wireless la internet. Recepţia oferă servicii 24 de ore. Din nefericire, nu există camere de oaspeţi în care oaspeţii să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. Incinta oferă spaţii publice uşor accesibile. Mai mult, o parcare este disponibilă în incintă pentru un plus de confort al oaspeţilor.  Această proprietate este loială practicilor ecologice. În ceea ce priveşte relaxarea, călătorii vor fi răsfăţaţi cu o gamă variată de oportunităţi de întreţinere care le sunt puse la dispoziţie. Stourport Manor Hotel se bucură de facilităţi funcţionale de business, ideale pentru călătorii de afaceri. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Stourport Manor Hotel 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Worcester?

1. Birmingham (Birmingham, Marea Britanie)

37 km

2. Coventry (Coventry, Marea Britanie)

51 km

3. Gloucestershire (Gloucester, Marea Britanie)

62 km

4. Raf Station (Brize Norton, Marea Britanie)

79 km

5. East Midlands (Nottingham, Marea Britanie)

81 km

6. London Oxford (Oxford, Marea Britanie)

85 km

Care sunt conditiile de intrare in Marea Britanie?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !